Agenda »
CONCERT: ‘La germinació’ amb Alexander Aranda

La germinació, de La Llavor, amb Alexander Aranda

Tot just quan el paisatge anuncia tímidament la primavera, La Mare Cultural proposa ‘La germinació’, l’esdeveniment que vol culminar el cicle ‘La Llavor’, iniciat l’any 2021 arran de la concessió de les Beques Llavor. Aquestes prestacions van ser concedides a dos projectes musicals emergents i encapçalats per músics locals.

El cantautor Alexander Aranda —Sander— és un dels beneficiaris d’aquests ajuts a la creació. En aquest cas, el músic solsoní gravarà̀ el seu primer disc en solitari ‘Línia de vida’, un enregistrament prèviament dissenyat i definit pel mateix autor. Per mitjà de la dimensió LIVE SESSIONS, es realitzarà un enregistrament de l’opera prima de Sander al pub Sputnik de Solsona. Així mateix, la gravació-concert té la col·laboració d’altres artistes locals. Per una banda, Ramon Franch, músic, productor i compositor cardoní de bandes sonores, immortalitzarà̀ l’escenificació de “Línia de Vida” a través d’un audiovisual; d’altra banda, el realitzador Joan Solé es farà càrrec de la gravació per a l’enregistrament posterior en format videoclip.

Paral·lelament i simultània, Laia Pujol, artista plàstica multidisciplinar, il·lustrarà la portada del disc en directe.

A més a més, Sputnik Pub servirà de cervesa artesana i altres begudes de proximitat.

Ja per acabar, l’Associació treurà a la venda noves unitats de marxandatge, amb un disseny renovat i minimalista per a assistents i no assistents.

Dia: 2 d’abril de 2022
Hora: a les 18.30 h
Lloc: Sputnik Pub (c. Sant Agustí, 18. Solsona)

Obertura de portes: a les 18 h

Preu: 10 euros
*En cas de places lliures, es vendran entrades a taquilla el dia de l’esdeveniment

Web: La Mare Cultural

Segon concert de la Germinació: Isanta & Wasserman

« Torna