Agenda »
Premis Drac

PREMIS DRAC 2024

Òmnium Cultural del Solsonès organitza la XVIa edició dels Premis Drac, de prosa i poesia en català per promoure i fomentar l’ús de la nostra llengua. Els guanyadors del concurs s’anunciaran durant la gala que es celebrarà el dissabte 20 d’abril de 2024.

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles Cesk Freixas porta al teatre solsoní la gira de commemoració dels seus vint anys de trajectòria professional. Serà en la gala de lliurament de la setzena edició dels Premis Drac de prosa i poesia en català, promoguts per Òmnium Solsonès.
Cantautor, poeta i activista, Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) actua al teatre comarcal de Solsona el proper 20 d’abril a les 21 h en el marc de la gala de lliurament dels setzens Premis Drac de prosa i poesia organitzats per Òmnium Solsonès. L’entrada (amb descompte per als socis d’Òmnium, persones jubilades i menors de 14 anys) es pot comprar en línia i a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Enguany Cesk Freixas commemora vint anys damunt dels escenaris amb un nou espectacle i un repertori integrat pels temes més representatius de la seva trajectòria. El cantautor ha anunciat que l’any que ve atura el seu projecte musical durant un temps. Però, abans, publicarà el seu desè disc. Direm nosaltres (U98 Music, 2022) és el seu darrer treball discogràfic, que consta de poemes musicats del llibre homònim de l’escriptor sabadellenc Roc Casagran.

Dia: 20 d’abril de 2024
Hora: a les 21 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona

Preus:
– entrada general: 12 euros
– entrada reduïda (socis i sòcies d’Òmnium, persones jubilades i menors de 14 anys): 10 euros

Venda d’entrades en línia a entradessolsones.com i també 1 hora abans de l’acturació a taquilla del teatre.

« Torna