Agenda »
31È CICLE DE PROJECCIONS

El 31è Cicle de projeccions del Centre Excursionista del Solsonès s’obre el primer dissabte 6 de novembre amb una cinta que explica la història de diversos escaladors que el 2019 van fer possible il·luminar 131 agulles del massís de Montserrat: ‘LLUM I LLIBERTAT’
Dirigida per Àngel Leiro, la cinta Llum i llibertat (2020) explica la història de diversos escaladors que van aconseguir il·luminar el massís de Montserrat amb 131 farells, tants com presidents ha tingut Catalunya. Va ser una iniciativa realitzada entre el 30 de setembre i el primer d’octubre del 2019 per denunciar el context de repressió judicial contra líders socials i polítics catalans. És un documental que mostra el poder de les intervencions artístiques per transmetre la voluntat d’un poble i evidenciar el conflicte entre Catalunya i l’Estat.
En la sessió del 13 de novembre es projectarà el documental “Salto is the King”. El descens de les cascades més altes del món és el repte que s’han proposat un grup d’amics. Un viatge cap al desconegut per fondre’s amb l’aigua. L’única certesa que tenen és la seva amistat, però n’hi haurà prou per assolir el repte. Premi GRANDVALIRA millor film d’Esports de Muntanya del Festival de Muntanya de Torelló.
La sessió del 20, 2 reines i 9 reis es tracta d’una travessa inèdita enllaçant el 3000 principal de cada un dels onze massissos del Pirineu central. Una bogeria que va portar a dos avis a recórrer en 27 dies 420 km i fer 35.000m de desnivell
La darrera projecció serà en primícia del documental Grand Final Tour du Lord, la retransmissió d’una etapa especial del projecte cicloturista de la Vall de Lord, en què els millors ciclistes es veuran les cares al mític coll de Pailhères (França).

Convocatòria del 31è Cicle de projeccions del Centre Excursionista del Solsonès, d’entrada lliure. S’organitza cada dissabte del mes de novembre a les 21.30 h al Teatre Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Dia 6. Llum i llibertat
Dia 13. Salto is the king.
Dia 20. 2 reines i 9 reis
Dia 27: Gran final Tour du Lord

Consulta totes les projeccions aquí

« Torna