Agenda »
37è Cicle concerts d’estiu

Divendres musicals a la plaça de Sant Joan

Totes les actuacions seran el divendres a les deu de la nit a l’emblemàtica plaça de Sant Joan i gratuïtes, excepte la del 6 de juliol.

Aquesta programació arrenca el dia 29 de juny amb un concert de cobla a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, dirigida per Albert Fontelles-Ramonet amb la col·laboració del premiat escriptor Raül Garrigasait, del rapsode Víctor Pérez, “Moixic” i, fins i tot, dels Trabucaires de Solsona. Farràs ha avançat que es tracta d’”un concert sorprenent”. La primera part porta per títol “Entre Déu, la terra i la revolució” i la segona, “Cobla en vers”.

El 6 de juliol el cicle es traslladarà al Teatre Comarcal per al concert acústic del grup vocal Una, integrat per components del conjunt Sound Six –grup finalista d’Oh Happy Day de TV3–, que treballen en un nou projecte. El seu espectacle, de “gran qualitat vocal i musical”, segons el president de l’Orfeó, combina diversos estils musicals, des del pop fins a versions de Sílvia Pérez Cruz amb el repertori del disc de Sound Six, Moments. L’entrada costarà 10 eros (8 per als socis de l’Orfeó Nova Solsona i 5 per als infants de 6 a 13 anys).

Un altre grup íntegrament femení, com l’anterior, és Sommeliers, que presentarà el seu segons disc, 8am, el 13 de juliol a la plaça de Sant Joan. Aquest conjunt de violí, violoncel, piano, clarinet i veu actualment barreja estils musicals com el pop, el folk o la música tradicional.

Finalment, al mateix escenari el 20 de juliol tancaran el 37è Cicle de concerts d’estiu els solsonins The Mentres, que presentaran el seu primer àlbum, Defectes Especials, al carrer a partir de dimarts vinent. Format per Marc Montraveta, Arnau Abella, Jaume Sánchez i Arnau Picó, The Mentres publica un disc amb cançons que, tal com expliquen ells, “s’apropen i s’allunyen de la vida quotidiana per relativitzar-la” a partir de lletres iròniques i sarcàstiques i una música de pop-rock alegre.

Totes aquestes actuacions programades a l’aire lliure es traslladaran al Teatre Comarcal en cas de pluja.

« Torna