Agenda »
39è Cicle de concerts d’estiu

El dissabte 18 de juliol s’estrena la programació musical Solsona dona la nota, que enguany es concentra a la plaça del Camp, per motius d’aforament i per garantir la seguretat dels assistents, excepte per a l’AIMS Festival. Les primeres cites corresponen al Cicle de concerts d’estiu, coorganitzat per l’Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura, els dies 18 i 24 d’aquest mes.

Les cites del Cicle de concerts d’estiu del divendres seran a dos quarts de deu del vespre a la plaça del Camp. El dia 24 tocarà Ol’Green, un grup vocal barceloní caracteritzat per l’humor i el ball sobre un repertori variat. Coneguts pel gran públic després de quedar finalistes al programa de TV3 Oh Happy Day!, el 2014 van realitzar una extensa gira per Catalunya. Van vendre més d’un miler de còpies del seu primer disc, A la verda! (Satélite K, 2014), el primer mes de sortida.

El 31 de juliol serà el torn del duet mallorquí i actualment resident al Solsonès Donallop, que l’any passat va publicar el seu tercer àlbum, Crisàlide (Satélite K). L’estil de Joana Pol i Pere Bestar s’emmarca dins l’anomenat dream pop. S’ha descrit el seu últim treball com un exemple d’elegància, prosa poètica i passió en onze cançons que són cridades a convertir-se en himnes d’una generació emocionalment desorientada.

  • Dissabte 18/07, 19 h a la pl. del Camp             Twocats pel Gospel (taquilla inversa)
  • Divendres 24/07, 21.30 h a la pl. del Camp      Ol’Green (gratuït)
  • Divendres 31/07, 21.30 h a la pl. del Camp      Donallop (gratuït)

 

« Torna