Agenda »
Activitats de natura

De la mà de Sàmara Natura descobriràs la bellesa i importància del bosc de ribera i els tresors naturals del Solsonès, i les herbes remeieres.

Sàmara Natura neix al bosc del Solsonès. Com un espai on fer créixer la sostenibilitat, la conscienciació i el contacte amb la natura. Vol ser un projecte cooperatiu d’educació i serveis ambientals on es desenvoluparan diferents activitats de sensibilització, formació i coneixements del medi. Una iniciativa participativa per infants, famílies i adults.

 

Dijous 24 i diumenge 27 a Solsona

Castellvell i riera de Pallarès. Bressol de vida de la ciutat de Solsona
17.30 h a 20.30 h
Compra entrades a https://entrades.turismesolsones.com/

Els guies de Solsona Experience t’obriran les portes a conèixer la Solsona ibèrica tot visitant el poblat del Castellvell, Et transportaran a l’edat mitjana, època de màxima esplendor del castell de Solsona (actual Castellvell d’Olius) i et mostraran altres secrets de la nostra ciutat.

A més amb Sàmara Natura descobriràs la natura. El barranc de Pallarès és un torrent afluent del riu Negre. Les seves aigües i el seu entorn natural han donat acollida a l’actual ciutat de Solsona.ntre freixes, roures i pins i envoltats de mallerengues i picots, coneixerem aqüeductes, ibers i senyors feudals. El gran mirador del Castellvell, talaia de la ciutat de Solsona, ens oferirà repòs i vistes del vinyet de Solsona i bona part de la comarca del Solsonès.

Divendres 25 al Salí de Cambrils
Plantes silvestres, medicinals i comestibles. Taller de sal aromatitzada i vermut d’aromes.
10 h a 12 h
Inscripció: 621 24 43 64 (Marta o Sergi)
Coorganitzat amb el Salí de Cambrils
Dissabte 26 a Solsona
Plantes aromàtiques i medicinals de l’era de les bruixes. Vermut d’aromes
10 h a 13 h
Inscripció: 973 48 28 61 (Gemma)
Coorganitzat amb ecocàmping Solsonès Vacances

« Torna