Agenda »
Barri de les lletres i la música

EL BARRI DE LES LLETRES I LA MÚSICA PRESENTA DEU ACTUACIONS A SOLSONA DURANT LA PRIMERA QUINZENA D’AGOST

El Barri de les Lletres i la Música presenta deu actuacions a Solsona durant la primera quinzena d’agostII Barri de les Lletres i la MúsicaEnguany la programació creix amb un nou escenari, una cançó promocional i la figura del pregoner per fer difusió dels actes

Durant la primera quinzena d’agost, Solsona es convertirà, per segon any, en el Barri de les Lletres i la Música amb una desena d’actuacions. Carrers i places de la ciutat es convertiran en escenaris i establiments en prescriptors de llibres en una iniciativa que vol casar cultura i comerç, fomentar la lectura i promocionar artistes locals. S’han programat concerts i recitals a l’aire lliure, alhora que més d’una trentena de comerços tindran exposades obres literàries als aparadors, que es podran consultar a la Biblioteca Carles Morató.

Les cites culturals es concentraran entre el dimarts 3 i el dissabte 14 d’agost a les places de Sant Joan i Sant Isidre, el portal del Castell i el passeig del Pare Claret (davant del Casal de Cultura). Enguany, a més, s’hi afegeix un punt nou: el dissabte 7 d’agost s’estrenarà l’escenari de la placeta de l’edifici Piscis, a l’avinguda del Pont.

En aquests espais s’hi podran veure recitals i actuacions musicals de Rosa M. Arrazola, Emma Ruca i Nora Jou; Mireia Costa i Elías Lleó; Montse Isanta i Eduard Gener; Laia Pujol i Alexander Aranda; La Quinta del Barrio; Marga Torres i Noemí Vilaseca; Lídia Soldevila i Martina Marsal; Alguer Vendrell; Alba Mascarella i Montse Riu; Gerard Enrique, Pau Cardona, Marc Iglesias i Roger Calduch.

Un espai de lectura

Paral·lelament, la Biblioteca Carles Morató instal·larà una zona de lectura a l’exterior durant les mateixes dates amb les obres proposades pels establiments. A més, l’equipament també oferirà durant tot l’any una llista de recomanacions amb aquests títols. Hi ha diversos comerços que proposen un llibre i ambientaran l’aparador segons la història literària de l’obra.

Una altra novetat d’aquest any serà la incorporació de la figura del pregoner, que anunciarà els concerts i les propostes literàries dels comerços diàriament.

El Barri de les Lletres i la Música és una iniciativa per potenciar la cultura i el comerç locals. És un projecte de la UBIC i Empresaris per al Solsonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la Biblioteca Carles Morató i la Diputació de Lleida i el finançament de Solsona Co.

« Torna