Agenda »
CAMINADA I PEDALADA FINS AL CENTRE DE TRACTAMENT DE RESIDUS

Solsona s’adhereix, un any més, a la Setmana Europea de la Mobilitat amb una caminada i una pedalada, enguany fins al Centre de Tractament de Residus del Solsonès, a Clariana de Cardener, on s’oferirà una visita guiada. La tornada es farà amb bus.
A fi de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, que millorin la qualitat de l’aire i redueixin la contaminació, Solsona s’adhereix un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat amb una caminada i una pedalada. A poques setmanes de començar la implantació de la recollida de residus porta a porta a la ciutat, enguany es proposa anar de Solsona fins al Centre de Tractament de Residus del Solsonès, a Clariana de Cardener, on s’oferirà una visita guiada.

Els participants podran veure quin tipus de residus arriben en camions a l’abocador i sensibilitzar-se sobre aquelles deixalles que podrien haver-se reciclat, a més de conèixer com es gestiona la fracció orgànica a la planta de compostatge.

Aquells que optin per anar-hi caminant, faran una ruta de 14 quilòmetres, mentre que els que prefereixin agafar la bicicleta seguiran un recorregut de 25 quilòmetres. Tots podran fer parada a Ca l’Oliva, a Riner. En acabar, hi haurà servei de bus per tornar a Solsona. Aquesta iniciativa és organitzada per l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès amb la col·laboració dels Amics de la Bici de Solsona i el Centre Excursionista del Solsonès.

Quan 25/09/2021
de 
On pl. del Camp (punt de sortida i arribada)
Telèfon de contacte 973480050 (ext. 113)

« Torna