Agenda »
Caramelles per Pasqua

El diumenge de Pasqua, l’Orfeó Nova Solsona oferirà al carrer i a la residència de gent gran una audició de caramelles amb tres obres molt especials

El grup de cantaires de l’Orfeó Nova Solsona carrega piles per a la cita primaveral més nostrada a la comarca. Després d’haver vist a esclatar la passada primavera des de la finestra, el diumenge de Pasqua s’aboca de nou al carrer amb la tradicional cantada de Caramelles. Aquesta vegada però, l’audició serà estàtica i puntual i tindrà lloc a les 12 h del migdia a la plaça del Camp i, posteriorment, al jardí de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés. En aquesta ocasió, es cantaran tres caramelles per tal que el públic pugui assaborir un pessic de primavera.

Enguany, les obres escollides tenen una significació especial, atès que corresponen al mestre solsoní Joan Roure, de qui aquest 2021 se celebra el centenari del naixement. També duen els noms del gironellenc Josep Font i Parera, director del renascut Orfeó durant el quadrienni 1960-1964, i del purreigtenc Mossèn Llucià i Bonet, mestre de capella de la parròquia de Berga i compositor del virolai de la Mare de Déu de Queralt.

L’Orfeó Nova Solsona emplaça la població a gaudir d’aquest acte festiu amb distància, mans i mascareta. Malgrat la pandèmia, volen ser el temps “que tot reviu, que tot esclata i tot somriu”.

Cantada de Caramelles de Pasqua
Quan de 
On Plaça del Camp i Residència hospital Pere Màrtir Colomés

Caramelles, per Pasqua

« Torna