Agenda »
Cicle de Projeccions del CES

Projeccions del 32è Cicle de Projeccions del CES:

-1a Sessió (5 de novembre): LIKEN: Obrint traça d’Anna Zamorano Oriol Baró tenia una dualitat de vida entre Barcelona i el Pirineu, el seu pati d’esbarjo i d’evasió durant els caps de setmana. Lluny de el caos de la ciutat, al seu poble natal (La Pobla de Lillet), a dos amics i a ell se’ls ocorre fabricar a mà uns esquís de fusta. Moment en què decideix deixar-ho tot, tornar a les seves arrels, prop de les muntanyes i la natura per dedicar-se a temps complet i en solitari a Liken, la seva marca d’esquís artesanals a mida.
El camí no és senzill, però la seva família i amics sempre hi són. Liken va obrint traça des dels seus racons preferits del Pirineu fins a Noruega passant pels Alps. El seu repte? Aconseguir un estil de vida en harmonia perfecta entre la seva feina d’artesà i la seva passió per la muntanya.

-2a Sessió (12 de novembre): Bikepacking al Sultanat d’Oman de Ricard Calmet i Alba Xandri
Una aventura amb bicicleta que explora les entranyes muntanyoses del singular sultanat d’Oman.  Des de la seva capital Muscat, l’Alba i el Ricard  emprenen una travessa de més de 1000 km que els portarà a conèixer profunds engorjats i insòlites muntanyes que s’alcen entre el mar i el desert.

-3a Sessió (19 de novembre): NEVADO ALPAMAYO, quan el somnis es fan realitat de Carles Bascompte Viladrich i Jordi Solé Valldaura
Xerrada i projecció sobre l’experiència d’ascendir a la considerada com a muntanya més bonica del món, el Nevado Alpamayo. Logística i vivència de dos aficionats que han materialitzat un somni.

-4a Sessió (26 de novembre): Sensacions-22
Diferents experiències que han tingut al llarg d’aquest any alguns SOCIS que ens ho mostraran en vídeos de 5 minuts.

Cada dissabte a 2/4 de 10 del vespre al Teatre Comarcal de Solsona

« Torna