Agenda »
Cinema. Cicle Gaudí

CICLE GAUDÍ: ‘CREATURA’, D’ELENA MARTÍN GIMENO

CICLE GAUDÍ: 'Creatura', d'Elena Martín GimenoEl teatre comarcal de Solsona projecta el darrer divendres de gener una pel·lícula de les màximes favorites als propers Premis Gaudí, ‘Creatura’, dirigida i protagonitzada per la barcelonina Elena Martín Gimeno.

Creatura (112 min.) trenca el tabú del desig sexual femení a partir de la introspecció d’un únic personatge en l’edat adulta, l’adolescència i la infància. És una oportunitat per veure una de les màximes favorites dels Premis Gaudí d’enguany, que acumula 15 nominacions, entre les quals la de millor pel·lícula en versió original catalana i la de millor direcció.

Després de mudar-se amb la seva parella a la nova llar de la Costa Brava, la Mila s’adona que la pèrdua de desig es troba en si mateixa. Això la duu a un viatge entorn la seva educació sexual per afrontar els seus traumes. Creatura és dirigida per la cineasta i actriu Elena Martín Gimeno i interpretada per ella mateixa, juntament amb Oriol Pla, Clara Segura, Alex Brendemühl i Mila Borràs, entre d’altres.

Les entrades es poden comprar en línia a entradessolsones.com  i, presencialment, a taquilla a partir de 30 minuts abans de la projecció.

« Torna