Agenda »
Cinema infantil

PROJECCIÓ “CINEXIC”: ‘BON DIA, MÓN!’

La pel·lícula francesa ‘Bon dia, món!’ és l’aposta del programa “Cinexic” per a l’últim divendres d’abril. L’entrada és lliure però es demana reserva prèvia en línia.

Bon dia, món! (França, 2019) es projecta a Solsona en el marc del cicle “Cinexic”. Recomanada al públic a partir de 5 anys, és un passeig per la naturalesa molt ben documentat que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya i amb ella coneixem els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta.

L’entrada és lliure, però es demana reserva prèvia a través del web, anant directament a la projecció de Solsona. A causa de les mesures sanitàries, es demana que hi assisteixi una única persona adulta d’acompanyant per infant i que també els menors de 6 anys duguin mascareta.

“Cinexic” és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostra idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques. La qualitat artística i pedagògica, la perspectiva de gènere, de respecte a la diversitat i de foment dels drets socials i universals en el contingut i l’adequació a diferents grups d’edat són alguns dels criteris de la programació. A més, al web www.cinexic.cat, famílies i escoles disposen de material didàctic per a cadascuna de les cintes.

PROJECCIÓ "CINEXIC": 'Bon dia, món!'
Quan 29/04/2022
de 
On saló de les Homilies d’Organyà (Biblioteca Carles Morató)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973483839

« Torna