Agenda »
Cinema infantil

CINEXIC: 'Ratolins i guineus. Una amistat d'un altre món'CINEXIC: ‘RATOLINS I GUINEUS. UNA AMISTAT D’UN ALTRE MÓN’

La biblioteca Carles Morató i Òmnium Cultural conviden les famílies a una nova entrega del cicle de cinema infantil en català Cinexic amb una història plena d’esperança sobre la superació de prejudicis, el dissabte al matí.

Ratolins i guineus Una amistat d’un altre món és un film d’animació sobre dos enemics mortals, una ratolina i una guineu, que al cel es retroben i es fan molt amics. Gràcies a la força de l’amistat i la superació de prejudicis, ambdós personatges aconsegueixen allò que semblava impossible. Es projecta el darrer dissabte del mes a les 11 h a la biblioteca Carles Morató. Es recomana al públic a partir de 5 anys. Es pot reservar lloc, gratuïtament, aquí.

Cinexic és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostra idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques. La qualitat artística i pedagògica, la perspectiva de gènere, de respecte a la diversitat i de foment dels drets socials i universals en el contingut i l’adequació a diferents grups d’edat són alguns dels criteris de la programació. A més, al web www.cinexic.cat, famílies i escoles disposen de material didàctic per a cadascuna de les cintes.

« Torna