Agenda »
Cinema infantil

CINEXIC: 'Supercuc'‘SUPERCUC’

Dels creadors d’El Grúfal i el drac Zog, arriba Supercuc, protagonitzada per un personatge amb habilitats sorprenents que, un dia, és capturat pel llangardaix. És una pel·lícula acompanyada d’altres petites històries recomanades per al públic a partir de 3 anys.

Animals del bosc, no tingueu por, el Supercuc és aquí! Llarg, fort i amb habilitats sorprenents, serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus, a sortir de les pitjors situacions. Però, qui rescatarà el Supercuc quan el malvat llangardaix el capturi? Aquesta és la història de la pel·lícula britànica d’animació Supercuc. Es pot veure a la biblioteca Carles Morató dins la programació Cinexic. També s’hi projectaran curtmetratges sobre l’amistat i l’harmonia entre companys. L’entrada, com sempre, és gratuïta, però requereix reserva prèvia en línia. Es pot fer aquí.

Cinexic és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostra idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques.

A la biblioteca Carles Morató a les 11 h del matí

« Torna