Agenda »
Cinema infantil a la biblioteca

CICLE CINEXIC: 'La mama és pura pluja'CICLE CINEXIC: ‘LA MAMA ÉS PURA PLUJA’

La biblioteca solsonina projecta la cinta d’animació ‘La mama és pura pluja’ en el marc del cicle Cinexic. Recomanada a infants a partir de 6 anys, consta de dues històries que aborden la gestió de les emocions, la paciència i el respecte cap als adults.

El divendres 28 d’abril el cicle Cinexic porta a la biblioteca Carles Morató la cinta francesa d’animació infantil La mama és pura pluja. La Jana és una nena de 8 anys que té moltes ganes que arribi Nadal, però enguany l’haurà de passar amb l’àvia. Per la seva banda, la Violeta haurà de viure al Palau de Versalles amb el seu oncle. Són dues històries en què les protagonistes experimentaran amb optimisme situacions que no entraven als seus plans. És una pel·lícula que tracta la gestió de les emocions i la paciència i el respecte cap als adults.

L’entrada a La mama és pura pluja és lliure, però es demana reserva prèvia a través del web, anant directament a la projecció de Solsona. Cinexic és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostra idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques. La qualitat artística i pedagògica, la perspectiva de gènere, de respecte a la diversitat i de foment dels drets socials i universals en el contingut i l’adequació a diferents grups d’edat són alguns dels criteris de la programació. A més, al web www.cinexic.cat, famílies i escoles disposen de material didàctic per a cadascuna de les cintes.

Quan 28/04/2023
de 
On saló de les Homilies d’Organyà (biblioteca Carles Morató)

« Torna