Agenda »
Cinema infantil

PROJECCIÓ “CINEXIC”: ‘LA REVOLTA DELS CONTES’

Arriba a Solsona, a través del programa “Cinexic”, la reeixida adaptació al cinema de ‘Revolting Rhymes’, de Roald Dahl, recomanada al públic a partir de 7 anys. L’entrada és lliure però es demana reserva prèvia en línia.

La Biblioteca Carles Morató projecta la cinta anglesa del 2016 La revolta dels contes, una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, guanyadora de diversos premis, entre els quals hi ha el de Millor pel·lícula d’animació BAFTA 2018 i el del Kids: Animation als Emmy del mateix any. És l’adaptació al cinema de Revolting Rhymes, de Roald Dahl.

L’entrada és lliure, però es demana reserva prèvia a través del web, anant directament a la projecció de Solsona. A causa de les mesures sanitàries, es demana que hi assisteixi una única persona adulta d’acompanyant per infant i que també els menors de 6 anys duguin mascareta.

“Cinexic” és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostre idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques. La qualitat artística i pedagògica, la perspectiva de gènere, de respecte a la diversitat i de foment dels drets socials i universals en el contingut i l’adequació a diferents grups d’edat són alguns dels criteris de la programació. A més, al web www.cinexic.cat, famílies i escoles disposen de material didàctic per a cadascuna de les cintes.

PROJECCIÓ "CINEXIC": 'La revolta dels contes'
Quan 25/03/2022
de 
On saló de les Homilies d’Organyà (Biblioteca Carles Morató)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973483839

« Torna