Agenda »
Cinema juvenil

PROJECCIÓ “CINEXIC”: ‘LA MEVA SETMANA EXTRAORDINÀRIA AMB LA TESS’

El programa “Cinexic” porta a la Biblioteca Carles Morató una proposta per al públic a partir de 8 anys, l’holandesa ‘La meva setmana extraordinària amb la Tess’ (2019), premiada en múltiples festivals internacionals. L’entrada és lliure però es demana reserva prèvia en línia.

La meva setmana extraordinària amb la Tess és coprotagonitzada per en Sam, un nen d’11 anys que està de vacances d’estiu amb la seva família. Al llarg de la setmana coneixerà a la Tess, una nena aventurera i misteriosa que el farà reflexionar sobre el valor de l’amistat i la família. El programa “Cinexic” porta a Solsona una cinta tendra i captivadora recomanada per al públic a partir de 8 anys i per compartir en família, premiada a múltiples festivals internacionals, com la Berlinale o el New York International Film Festival.

L’entrada és lliure, però es demana reserva prèvia a través del web, anant directament a la projecció de Solsona. A causa de les mesures sanitàries, es demana que hi assisteixi una única persona adulta d’acompanyant per infant i que també els menors de 6 anys duguin mascareta.

“Cinexic” és un programa per incentivar la difusió de cinema infantil europeu en versió original en català o doblat al nostra idioma que té per objectiu contribuir a crear nous hàbits de consum cultural. L’impulsa Òmnium Cultural amb la col·laboració de les entitats distribuïdores de films infantils Pack Màgic i Rita & Luca Films i arriba a Solsona de la mà del Servei de Biblioteques. La qualitat artística i pedagògica, la perspectiva de gènere, de respecte a la diversitat i de foment dels drets socials i universals en el contingut i l’adequació a diferents grups d’edat són alguns dels criteris de la programació. A més, al web www.cinexic.cat, famílies i escoles disposen de material didàctic per a cadascuna de les cintes.

PROJECCIÓ "CINEXIC": 'La meva setmana extraordinària amb la Tess'
Quan 27/05/2022
de 
On saló de les Homilies d’Organyà (Biblioteca Carles Morató)
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973483839

« Torna