Agenda »
Concert de Brams i la Banda de l’Escola Municipal de Música de Solsona

La Banda de l’Escola Municipal de Música de Solsona compartirà escenari per la Fira de Sant Isidre amb Brams en un espectacle conjunt que porta per títol Aquesta remor que se sent. És un projecte cultural i pedagògic ideat per la històrica formació de rock berguedana, que va iniciar-se fa uns anys amb l’Escola de Música de Berga.

Les entrades a aquest concert coorganitzat a la ciutat per l’Escola Municipal de Música i les regidories d’Educació i Cultura, es podran adquirir per 10 euros a l’Oficina de Turisme, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, als bars El Casal, Cantàbric i Castell i a la plataforma digital Productesdelaterra.cat. També es podran comprar a taquilla el mateix dia 16 de maig al preu de 12 euros. S’ofereix un descompte especial a l’alumnat de l’Escola Municipal de Música i les famílies, que podran comprar l’entrada al mateix centre per 8 euros.

A l’inici de l’espectacle, Francesc Ribera, “Titot”, i el seu grup interpretaran alguns temes en solitari, però “els protagonistes del muntatge seran els músics de la Banda i convidats”, destaca la directora de l’Escola Municipal de Música, Queralt Serra. Així, als components de Brams s’hi sumaran la trentena de músics de la Banda solsonina, a més d’exalumnes de l’Escola de Música als quals s’ha convidat i altres per arribar a la cinquantena d’instrumentistes, segons explica Serra.

Dirigida pel seu director i professor del centre, Esteve Lleyda, la Banda tocarà alguns dels temes més emblemàtics de Brams i de la Patum de Berga, un repertori que el conjunt ha assajat a Solsona setmanalment i que posarà en comú amb Brams la vigília del concert.

« Torna