Agenda »
Concert de Jazz

Concert d'Alba Careta Group

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc de la trompetista i cantant bagenca Alba Careta; un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida d’Alades i Orígens, consolida a l’artista dins l’escena jazzística tant catalana com europea.

Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, presenta en aquest disc sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, energètic i orgànic que la caracteritza.

Dia: divendres 28 de juliol de 2023
Hora: a les 21.30 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona
Compra d’entrades: entradessolsones.com

Preu: 5 euros

Aquest concert forma part del Cicle de Concerts d’Estiu. Consulta tota la programació per aquest estiu a: Solsona dona la nota

La trompetista, cantant i compositora avinyonenca molt vinculada a Solsona, distingida recentment amb el Premi Alícia al talent emergent, interpretarà amb la banda el seu tercer disc, Teia (Segell Microscopi, 2023). L’artista descriu el seu últim treball com un acte de rebel·lió interna entre entendre què és el que se’ns imposa i el que realment volem per a nosaltres; l’experiència d’assumir que a vegades la intuïció i l’esforç són la flama que ens guia per trobar el propi camí.

Pots descarregar-te el quadríptic amb tots els concerts aquí: Quadriptic_Solsona_dona_la_nota_2023

« Torna