Agenda »
Concert de l’Orfeó Nova Solsona

L’Orfeó Nova Solsona vol retrobar el públic amb un solstici d’estiu especial dedicat a la música sacra, la música tradicional catalana i al reconeixement a destacats compositors locals.

L’Orfeó Nova Solsona inaugura l’estiu amb un cant a l’esperança. Després de la incertesa que ha brindat la pandèmia sobretot en l’activitat cultural, el cor solsoní ofereix una audició de música sacra i tradicional catalana el dia 20 de juny. Així, els amants de la música queden convocats a les 20 h al Teatre Comarcal. Per prendre-hi part, cal adquirir entrada prèvia en línia.

El concert inclou un recull de peces sacres que comprenen motets d’estils compositius i èpoques diferents. Després de fer un periple des del Renaixement fins a la contemporaneïtat, l’Orfeó entonarà també obres tradicionals en català per a cor. La cerimònia clourà amb un reconeixement als compositors Joan Roure i Jané (Solsona, 1921 – Andorra la Vella, 1990) i a Josep Font i Parera (Gironella, 1913 – Solsona, 1971) amb motiu del centenari del naixement de Roure i del 50è aniversari de la mort de Parera.

Concert de l'Orfeó Nova Solsona

« Torna