Agenda »
Concert de ROGER MAS

A les 7 de la tarda a la plaça del Camp, CONCERT SOLIDARI a càrrec de Roger Mas.

Músic solsoní d’àmplia trajectòria i projecció i fill predilecte de la ciutat, Roger Mas és un cantautor en tota la dimensió, músic de poetes i poeta de la música. Les seves cançons porten la petjada de temps antics i de modernitat, es vesteixen de parles col·loquials i literàries, i fa de la seva interpretació un bany de sensacions, emocions i atmosferes que recrea amb espontaneïtat i proximitat.

L’artista ha rebut una multitud de reconeixements, des del Premi Èxit de Catalunya Ràdio de 1996 fins als més d’onze premis Enderrock, entre d’altres, i ha publicat més de deu àlbums. És una satisfacció que, a les portes d’estrenar un nou disc, aquest setembre el seu camí faci una aturada a Solsona en el marc del Concert Solidari.

La recaptació d’enguany es farà arribar, igual que l’any passat, a l’Associació Elín, a Ceuta. Lluny de pal·liar-se el dolor humà que pateixen les persones migrants, és flagrant veure amb els nostres ulls el que segueix  passant. Fa poc ens assabentàvem  de la notícia d’una allau de persones arribant a Ceuta en la cerca d’un somni, nens nedant al costat dels seus pares i arriscant la vida en un intent desesperat de trobar refugi i confort.

La tasca de l’Associació Elín, on hi trobem la solsonina Cande, es fonamenta en el reconeixement dels Drets Humans, la recerca de la justícia i la protecció dels drets de les persones migrants.

El Concert Solidari del SOM ens ofereix l’oportunitat de gaudir i emocionar-nos amb la música d’en Roger Mas i acostar-nos a les persones que no ho tenen gens fàcil, encomanant-nos de compromís amb el món i solidaritat amb les persones.

Organització: SOM (Solsonès Obert al Món)

Patrocini: Ajuntament de Solsona

*En cas de pluja, l’acte es traslladarà a la Sala Polivalent.

« Torna