Agenda »
Concert-espectacle infantil ‘MOZARTLAND’

LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU TORNA A SOLSONA AMB EL CONCERT-ESPECTACLE ‘MOZARTLAND’

L’obra, recomanada a partir de 2 anys, es representarà al Teatre Comarcal el 17 d’octubre
La companyia del príncep Totilau torna a Solsona amb el concert-espectacle ‘Mozartland’

El diumenge 17 d’octubre a les sis de la tarda, els infants de Solsona tindran l’oportunitat d’entrar a l’habitació dels germans Wolfang i Nannerl Mozart,  enmig d’una revetlla musical, i descobrir-hi una sorpresa. Serà en el concert-espectacle Mozartland, amb què La companyia del príncep Totilau torna al Teatre Comarcal.

Recomanada al públic infantil a partir de 2 anys, aquesta obra presenta música en directe del geni de Salzburg a càrrec d’un quartet de corda i flauta, mentre tres actors amb màscares escenifiquen els contes populars que més van divertir el petit Mozart. Amb el seu joc, els dos protagonistes intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus personatges, de la mateixa manera que ho faria, uns quants anys més tard, el compositor amb la seva música.

Mozartland és un espectacle organitzat per la regidoria de Cultura de Solsona amb la col·laboració del Departament de Cultura, la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal. Les entrades, al preu de 3 euros, es podran comprar en línia a la plataforma http://entrades.turismesolsones.com/.

Vegeu el tràiler de l’espectacle a https://youtu.be/UQ-vzPltX0w.

Espectacle: Mozartland, a càrrec de La companyia del príncep Totilau
Dia: diumenge 17 d’octubre
Hora: 18 h
Lloc: Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
Entrades: 3 euros. A la venda en línia a http://entrades.turismesolsones.com/

« Torna