Agenda »
Concert: FERRAN PALAU

FERRAN PALAU PROTAGONITZA EL BESTIARI FEST

El músic d’Esparreguera Ferran Palau serà el protagonista de la quarta entrega del Bestiari Fest, l’esdeveniment festiu que organitza Joventut Solsonina en el marc de la Fira de Sant Isidre. Després d’una edició confinada, l’entitat juvenil reprèn la presencialitat el divendres 14 de maig a les 20 h amb les mesures sanitàries del moment, per això, per exemple, no es disposarà de servei de barra.

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma en línia de Turisme Solsonès a un preu de 10 euros.

Popular en l’escena musical catalana underground actual i en plena efervescència creativa, Ferran Palau destaca per la seva proposta de pop metafísic, on les cançons desfilen despullades, amb poc estèreo i a ritme de sintetitzadors. Amb els misteris com a mar de fons i un segell propi, el cantautor esparreguerí acaba de publicar Parc (Hidden Track Records, 2021), un àlbum en què l’amor, seduït per un minimalisme mordaç, s’erigeix com un terreny desconegut i, alhora, emancipador. La trajectòria de Palau però, es remunta a l’any 2012 amb el disc L’aigua del rierol (Amniòtic Records, 2012) i es complementa amb la tríada discogràfica Santa Ferida (Halley Records, 2015), Blanc (Halley Records, 2018) i Kevin (Hidden Track Records, 2019).

Nascut al maig de 2018, el Bestiari Fest és una iniciativa de Joventut Solsonina que té la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

CONCERT: Ferran Palau protagonitza el Bestiari Fest

« Torna