Agenda »
CONCERT: Isanta i Wasserman a ‘La germinació’

La germinació, de La Llavor, amb Isanta & WassermanTot just quan el paisatge anuncia tímidament la primavera, La Mare Cultural proposa ‘La germinació’, l’esdeveniment que vol culminar el cicle ‘La Llavor’, iniciat l’any 2021 arran de la concessió de les Beques Llavor. Aquestes prestacions van ser concedides a dos projectes musicals emergents i encapçalats per músics locals.

El duet integrat per Montse Isanta i Jon Wasserman presenta ‘AMORS I MIRADES’ a l’interior del Castell de Lladurs, situat en un tossal espadat, a la banda de llevant del terme municipal homònim. La cantant solsonina avesada a la música antiga, acompanyada del músic nord-americà en cordes polsades, proposa un treball líric barroc musicat. Ambdós han aprofundit en la música ibèrica, barroca i renaixentista, així com en la lírica del Segle d’Or. Actualment, tenen en actiu els projectes ‘Amors i mirades’ i ‘Amors vençuts’, el darrer dels quals, emmarcat en el Renaixement ibèric, va ser estrenat al pati de la Casa Gran del Santuari del Miracle (Riner).

Així mateix, l’esdeveniment incorporarà un tast de productes locals a càrrec de la cooperativa Territori de Masies. En la dimensió expositiva, l’espai es trobarà revestit per l’obra ‘Cucut i amagar’, de Joan Padró, geògraf i fotògraf de fauna salvatge.

Ja per acabar, l’Associació treurà a la venda noves unitats de marxandatge, amb un disseny renovat i minimalista per a assistents i no assistents.

Dia: 3 d’abril de 2022
Hora: a les 12 h
Obertura de portes: a les 11.30 h  
Lloc: 
Castell de Lladurs

Preu: 10 euros
*En cas de places lliures, es vendran entrades a taquilla el dia de l’esdeveniment

Com accedir al castell de Lladurs?
– Pel que fa a l’accés al reducte fortificat: s’hi podrà accedir voluntàriament a peu (uns 40 minuts) des de les fonts de Lladurs, a través d’un corriol senyalitzat.
– Zona d’aparcament: al costat de l’Ajuntament o a la zona del camp de futbol

Web: La Mare Cultural

« Torna