Agenda »
CONCERT DE MÚSICA PER A COBLA

La Cobla Juvenil Ciutat de Solsona comparteix escenari amb Roger Mas dissabte en una col·laboració inèdita

Dissabte 17 de desembre a les 20 h al Teatre Comarcal de Solsona
Entrada: gratuïta (donacions voluntàries per a La Marató de TV3)

Serà en un concert d’entrada lliure que organitza la regidoria de Cultura a les vuit del vespre al Teatre Comarcal i s’emmarca en el programa d’actes amb què la ciutat col·laborarà amb La Marató de TV3.
Roger Mas hi participarà en la segona part del concert, en què s’interpretaran diversos temes dels seus últims treballs discogràfics. També col·laborarà amb la formació l’Orfeó Nova Solsona, sota la batuta d’Anna Camps, i l’exmembre de la cobla Xavier Queralt al piano. Serà una de les darreres actuacions de la històrica directora de l’orfeó.
Estrena d’una sardana dedicada al Manelet
En la primera part del concert, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, dirigida pel músic solsoní Albert Fontelles-Ramonet, oferirà una antologia musical de composicions relacionades amb diferents efemèrides del municipi, com la Primera República o les festes de la Coronació, segons explica el seu director. “El públic gaudirà d’un tastet d’obres de compositors emblemàtics” com Joaquim Serra (1907-1957), Joan Roure (1921-1990), Antoni Llorens (1905-1988), Ramon Pujol (1882-1949) o Josep Llucià (1896-1959). Aquesta part es clourà amb l’estrena d’“Elegíaca”, una sardana del mateix Fontelles (1989) en record del mestre geganter Manel Casserras i Solé, Manelet, desaparegut l’abril del 2015.
Tot i que l’entrada al concert serà gratuïta, tothom qui ho vulgui podrà fer donacions per a La Marató de TV3 a través d’una guardiola. Enguany els fons es destinaran a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

 

 

« Torna