Agenda »
Concert solidari – Strombers i altres activitats

La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza una jornada d’activitats festives i culturals, coincidint amb la Fira del Trumfo i la Tòfona, per donar el tret de sortida al projecte “Art i cultura contra el càncer”. La programació, que començarà a les onze del matí, s’allargarà durant 18 hores i mitja i es desenvoluparà entre la plaça de Palau i la Sala Polivalent. Hi col·labora l’Ajuntament de Solsona.

La jornada porta per lema “Somriu a la vida”. Per a l’entitat organitzadora, que treballa colze a colze amb una desena de joves de la comarca, “el més important és conscienciar pares, infants i joves que la paraula càncer no té perquè ser sempre negativa, i que ens hem d’obrir a la vida de bat a bat amb un somriure”. La voluntat de l’AECC és animar tota la població a participar-hi amb alegria i optimisme.
Els diners que es recaptin es destinaran a col·laborar en la recerca contra el càncer. Segons explica César Garcia, aquesta jornada representa “l’arrencada d’un projecte de sensibilització que va més enllà i que tindrà continuïtat al llarg de l’any amb activitats solidàries de caràcter cultural i esportiu”.

Strombers, cap de cartell del concert solidari

A la plaça de Palau

Matí, d’11 a 13 h
Tallers vegetals a càrrec de Riuverd
Activitats infantils a càrrec de l’Esplai Riallera
Taller de maquillatge facial
Tarda de 16 a 20 h
16 h Activitats infantils
17 h Berenar popular a càrrec de Fènix
17.30 h Espectacle de màgia a càrrec de Mag Indi
18.30 h Petit Teatre a càrrec de Tatrau Escola de Teatre
19 h Actuació musical a càrrec del Combo
20 h Cercavila amb Trinxaranga i Takumba, des de la plaça Major
A la Sala Polivalent
Nit, de 21 a 5.30 h
21 h Espectacle de malabars
21.30 h Botifarrada popular
23 h Concert solidari amb Rastaflaires, Strombers, Ni5 i Shmerved. Hi col·laboren Fènix i Amisol. Entrades: 6 € (venda a taquilla a partir de les 22 h)

« Torna