Agenda »
Concert solidari amb Les Sey Sisters

Concert solidari de The Sey Sisters El trio vocal osonenc actua a Solsona en el concert solidari de l’ONG SOM amb un missatge antiracista plantejat des de l’esperança i les cures a ritme de soul-pop. Les entrades es poden adquirir a la plataforma entradessolsones.com.
Serà el diumenge 4 de setembre a la plaça del Camp. L’Edna, la Yolanda i la Kathy Sey són tres germanes osonenques d’origen ghanès especialitzades en gòspel i funkystep. Les lletres de les seves cançons reivindiquen l’antiracisme i són un cant a la tribui i la sororitat des de l’esperança, la fe, la llibertat i l’amor.

Les Sey Sisters són tres veus de la nova generació de música negra catalana d’origen africà que des del 2006 s’han anat forjant amb diversos àlbums, l’últim del qual és We Got Your Back (Satélite K, 2021), un disc amb què busquen un reconeixement des del col·lectiu afrodescencent.

Aquest any la recaptació dels diners del concert del SOM tornarà a destinar-se a l’Associació Elín, a Ceuta. Elín aixopluga i orienta les persones migrants que arriben a Ceuta creuant la tanca o a través del mar. Les activitats i les campanyes que du a terme es basen en la inclusió i la diversitat, i denuncia situacions de violació de drets humans a la frontera sud.

L’entrada general val 12 euros i per als menors de 12 anys, és gratuïta. Es pot adquirir al web d’Entradessolsones.com fins a 12 hores abans de l’actuació i, presencialment, a taquilla a partir d’una hora abans. En cas de pluja, el concert es traslladarà a la sala polivalent.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan 04/09/2022
de 
On pl. del Camp

« Torna