Agenda »
AJORNAT: Conferència: “La impossibilitat de comunicar: Moses und Aron d’Arnold Schönberg”

La impossibilitat de comunicar: Moses und Aron d’Arnold Schönberg” és el títol de la conferència que Josep Barcons (Navès, 1978) pronuncia en el marc del cicle “Divendres de pensament al Museu”. El 2012 Barcons va col·laborar amb Lluís Duch en la traducció de Moses und Aron, obra que ha estudiat en profunditat i que va ser objecte de la seva tesi doctoral. Josep Barcons és professor del Conservatori Professional de Música de Manresa i director artístic del Festival Espurnes Barroques.

Coordinat per Víctor Pérez i Raül Garrigasait, el cicle de conferències “Divendres de pensament al Museu”, durant quatre divendres de Quaresma, enguany té com a fil conductor la música, coincidint amb el centenari de l’Orfeó Nova Solsona i els 25 anys de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. Sota el títol d’Orfeu, variacions musicals, el programa s’apropa al fenomen musical amb una mirada polièdrica que abasta des dels sons goliardescos de la viola de roda fins a l’avantguardisme religiós, passant pels paisatges sonors de la Catalunya Central medieval i el mite fundacional d’Orfeu. L’entrada és lliure.

 

ACTE AJORNAT. Com a mesura preventiva s’ajorna aquesta activitat en motiu de la situació excepcional generada pel coronavirus SARS-CoV-2 i les mesures de prevenció aprovades pel Govern de la Generalitat en vigor.

 

Dia: 13/03/2020

Hora: 19h

Lloc: Museu Diocesà i Comarcal

Contacte:  / 973482101

« Torna