Agenda »
AJORNAT: Conferència: “Paisatge sonor i arqueologia del so a l’edat mitjana”

Laura de Castellet (Barcelona, 1965) pren part als “Divendres de pensament al Museu” amb una conferència titulada “Paisatge sonor i arqueologia del so a l’edat mitjana”. Historiadora, il·lustradora i músic, es dedica a la recerca i divulgació de la història i actualment desenvolupa la seva recerca en l’arqueologia del so a l’edat mitjana.

Coordinat per Víctor Pérez i Raül Garrigasait, el cicle de conferències “Divendres de pensament al Museu”, durant quatre divendres de Quaresma, enguany té com a fil conductor la música, coincidint amb el centenari de l’Orfeó Nova Solsona i els 25 anys de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. Sota el títol d’Orfeu, variacions musicals, el programa s’apropa al fenomen musical amb una mirada polièdrica que abasta des dels sons goliardescos de la viola de roda fins a l’avantguardisme religiós, passant pels paisatges sonors de la Catalunya Central medieval i el mite fundacional d’Orfeu. L’entrada és lliure.

 

ACTE AJORNAT. Com a mesura preventiva s’ajorna aquesta activitat en motiu de la situació excepcional generada pel coronavirus SARS-CoV-2 i les mesures de prevenció aprovades pel Govern de la Generalitat en vigor.

 

Dia: 20/03/2020

Hora: 19h

Lloc: Museu Diocesà i Comarcal

Contacte:  / 973482101

 

« Torna