Agenda »
CONTACONTES A LA FRESCA

CONTACONTES A LA FRESCA DURANT EL JULIOL

La Biblioteca Carles Morató i els Serveis Socials organitzen la segona edició del programa ‘Freqüència de barri’, que apropa l’oferta cultural a sectors de la perifèria.

Durant el mes de juliol, la màgia dels contes arribarà a alguns barris allunyats del centre de Solsona. La Biblioteca Carles Morató i la regidoria d’Afers Socials, a través dels Serveis Socials, organitzen la segona edició del programa Freqüència de Barri, que aquest estiu s’amplia amb sessions de contacontes a la fresca a quatre punts diferents del municipi.

Els objectius de Freqüència de barri passen per eixamplar el radi d’influència de l’oferta cultural de Solsona, més enllà del nucli antic, donar visibilitat als barris i estendre vincles entre els veïnats de diferents zones de la ciutat. Aquest estiu les activitats es porten al barri de la Creu de Sant Joan (Cissa), aquest dissabte, 2 de juliol, amb la sessió Sota les sabates, a càrrec de la narradora Ada Cusidó; al barri Torregassa, el dissabte 16, amb Mon Mas i el seu número A ritme de pirata; a la Plana, el divendres 22, amb Lídia Clua i la sessió Roba estesa, contes penjats d’un fil, i al Camp del Molí, el diumenge 31, amb Clara Algaba i La família de les germanes Algaba. Totes les convocatòries seran a les set de la tarda i d’entrada lliure. A més, en totes les activitats hi haurà un racó de publicacions de la biblioteca solsonina.

Sorteig de premis

Una de les novetats d’aquesta edició és la possibilitat d’entrar en el sorteig d’un abonament familiar a les piscines municipals per al mes d’agost i un lot de llibres. Tots els infants d’entre 3 i 12 anys podran recollir un passaport a la biblioteca o a la primera sessió de contacontes i demanar que se’ls segelli a cada convocatòria. Aquells que tinguin un mínim de dos segells optaran a un dels dos premis.

Activitat: Sessió de contacontes ‘A ritme pirata’, a càrrec de Mon Mas
Dia: dissabte 16 de juliol
Hora: 19 h
Lloc: placeta al costat del Punt Òmnia (c. de J. V. Foix  – Alcalde Moles), al barri Torregassa
Entrada: lliure

Activitat: Sessió de contacontes ‘Roba estesa, contes penjats d’un fil’, a càrrec de Lídia Clua
Dia: divendres 22 de juliol
Hora: 19 h
Lloc: cruïlla c. de la Carrera i del Metge Cots, al barri de la Plana
Entrada: lliure

Activitat: Sessió de contacontes ‘La família de les germanes Algaba’, a càrrec de Clara Algaba
Dia: diumenge 31 de juliol
Hora: 19 h
Lloc: parc infantil del Camp del Molí
Entrada: lliure

« Torna