Agenda »
Contacontes als barris

Contacontes als barris Sessions de contes a la fresca als barris perifèrics de Solsona. Cada divendres a les 19 h. Entrada lliure.
A l’estiu, quan cau la tarda els contes a la fresca són una fórmula amb garanties d’èxit per a les famílies amb infants. La Biblioteca Carles Morató i la regidoria d’Afers Socials de Solsona, a través dels Serveis Socials, organitzen la tercera edició del programa Freqüència de barri, que enguany s’amplia amb sessions de contacontes a cinc barris perifèrics del municipi.
Donar visibilitat als barris i propiciar vincles entre el veïnat de les diferents zones són els objectius de Freqüència de barri. És una activitat gratuïta.

Repte per als infants del 2011 al 2020

Enguany, igual que en l’edició anterior, es tornaran a sortejar un abonament familiar a les piscines municipals per al mes d’agost i un lot de llibres. Hi optaran els infants nascuts entre els anys 2011 i 2020 que aconsegueixin un mínim de tres segells en el passaport de Freqüència de barri, que es pot aconseguir a la biblioteca o a la primera sessió de contacontes. Hauran de demanar un segell a cada activitat del programa i retornar el passaport segellat a la biblioteca abans del primer d’agost. El sorteig es farà l’endemà.

30 de juny. ‘Amics trobats’, a càrrec de Carles Alcoy
Placeta del costat del Punt Òmnia (c. de J. V. Foix – Alcalde Moles)

7 de juliol. ‘Els bons veïns’, a càrrec de Montse Mujal
Jardí del Delta Residencial, al barri de la Creu de Sant Joan (Cissa)

14 de juliol.  ‘Contes de vacances’, a càrrec de Joan de Boer
Parc infantil del Camp del Molí

21 de juliol.  ‘Contes que abracen’, a càrrec d’Alba Mascarella
Parc infantil de la Cabana d’en Geli (c. de la Font del Corb)

28 de juliol. ‘Contes a la cassola’, a càrrec de Patricia McGill
Barri de la Plana (cruïlla La Carrera-c. del Metge Cots)

« Torna