Agenda »
Cursa virtual Passos de gegant

La 6a edició de Passos de Gegant és un esdeveniment esportiu de trailrunning que uneix diferents municipis de la comarca del Solsonès. La cursa, finalment serà virtual, això vol dir que entre el 23 de novembre i el 8 de desembre (inclosos) pots anar a córrer la Passos de Gegant de 10 km. El punt d’inici és la Freixera del Passeig Pare Claret (final del passeig). La meta és la font de Canaletes (davant la Parròquia).

No és necessari cap inscripció! Registra el recorregut amb Strava, posa l’activitat en format “públic” i automàticament entraràs a la classificació.

Més detalls del recorregut a  passosdegegant.cat

Així, la 6a edició de Passos de Gegant tindrà lloc el diumenge 30 de maig de 2021, arrencarà al portal del Castell, travessant pel carrer del Castell, artèria principal de Solsona, passant per diferents castells de la comarca i culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

Passos de Gegant és un esdeveniment esportiu solidari, els beneficis del qual es destinen a una causa social. Cada any la cursa col·labora amb una entitat local amb un projecte social que beneficia a la població de Solsona i rodalies.

« Torna