Agenda »
Dimecres de pensament al Museu

ELS DIVENDRES DE PENSAMENT PASSEN A DIMECRES. AQUEST ESTIU AL MUSEU DE SOLSONA EL CAP DE SETMANA ARRIBA ABANS

A causa de l’aturada general del passat mes de març el cicle “Divendres de Pensament” va quedar alterat i és per aquest motiu que ara es recupera.

Durant quatre dimecres de juliol es reprenen les conferències que, coincidint amb el centenari de l’Orfeó Nova Solsona i els primers vint-i-cinc anys de la Cobla Juvenil de Solsona, es dedicaran a la música de forma totalment transversal. Així es farà una mirada polièdrica al fenomen de la música passant per l’avantguardisme religiós d’Arnold Schönberg, pels paisatges sonors de la Catalunya Central medieval, el mite fundacional d’Orfeu -aquella divinitat que, amb un xic més de confiança, podria salvar les ànimes de l’avern tocant la lira- i s’esbrinarà l’entrellat d’un instrument que té la clau de volta sobre el desenvolupament musical a occident, l’orgue.

Per aquest motiu, sota el títol genèric d’Orfeu, variacions musicals, us animem a acompanyar-nos a pensar a la fresca de la terrassa del museu tots els dimecres de juliol amb una oferta coherent i diversa.

Dir-vos, que per motius d’aforament limitat, caldrà fer reserva prèvia. Aquesta mesura ha de portar al museu a garantir la salut de tothom. Agraïm la vostra comprensió.

« Torna