Agenda »
El barri de les lletres i la música

El Barri de les lletres i la música és una iniciativa per promocionar el comerç i la cultura durant la primera quizena d’agost.

Es programen una desena d’actuacions musicals, un recital poètic i set tastos literaris i de producte local

De dimarts a dissabte, a dos quarts de dotze del matí el Barri de les Lletres i la Música de Solsona ofereix actuacions al carrer d’artistes vinculats a la ciutat. I a la tarda, s’oferiran tastos de literatura i de producte local amb set rutes d’establiments.

En aquesta edició actuaran, en diferents indrets de l’àmbit comercial solsoní, Gemm Sol (1 d’agost), Faranduleres Poètiques (Núria Cano, Carme Pardo i Montse Colilles) (2 d’agost), Paula Jané (dia 3), Polsu i Airene (dia 4), Caps Taps (dia 5), Anna i Carla (dia 8), Xènia Delgado (dia 9), Mínimals (dia 10), Eduard Tamames (dia 11) i Nautik’s Band (dia 12). El passeig del Pare Claret, les places de Sant Joan i Sant Isidre, el portal del Castell i l’avinguda del Pont són alguns dels punts que s’ompliran de música.

Pel que fa als tastos, els ambaixadors literaris llegiran fragments d’obres que recomanen mentre es fan tastets. Enguany seran Roser Fons (dia 1), Ramon Segués (dia 3), Ester Barniol (dia 4), Montse Colilles (dia 9), Violeta Caballol (dia 10), Marc Segués (dia 11) i Raül Garrigasait (dia 12). Les seves rutes passaran per un total de 22 establiments comercials. En aquest cas, si bé l’activitat és gratuïta, cal inscriure-s’hi en línia a https://entradessolsones.com/activitat/tastets-de-literatura-i-producte-local.

El programa i altres detalls de la iniciativa es podran consultar al perfil d’Instagram @elbarrideleslletresilamusica.

Per altres concerts també pots consultar: solsonaturisme.com/ca/que-fer/fires-festes/concerts-destiu/

« Torna