Agenda »
El viatge de Roger Mas

Roger Mas, cantautor fill predilecte de la ciutat,  estrena un espectacle on repassa cançons de totes les èpoques però que incorpora, com a element central i vertebrador, una composició nova de mitja hora de durada i en creació constant amb la improvisació com a protagonista. Amb el títol “El viatge de Roger Mas”, el nou tema vol ser un desplaçament cap al que és desconegut, l’interior; un viatge d’anada i tornada i de contemplació de la pròpia metamorfosi. Aquesta presentació a Solsona arriba un mes després de l’estrena al Festival de Poesia de Barcelona.Serà en el marc del Corpus.

Tal com la defineix el propi autor, la nova proposta és “un collage experimental, impressionista i atmosfèric”, un exercici per atènyer l’essència del seu missatge com a artista. És una síntesi de la relació de cadascú amb si mateix i, alhora, busca pouar en les sensacions que els músics perceben del públic des de l’escenari.

Els companys de viatge de Roger Mas també en aquest muntatge són els seus músics habituals: Xavier Guitó al piano, el solsoní Ivan Dach a la guitarra elèctrica, Míriam Encinas Laffitte a la viola i la dilruba, Arcadi Marcet al contrabaix i Oriol Roca a la bateria.

Les entrades es poden adquirir en línia anticipadament aquí, al preu de 24 euros, i a taquilla, a 28.

(foto de Juan Miguel Morales)

MÚSICA: 'El viatge de Roger Mas'
Quan 09/06/2023
de 
On teatre comarcal (Vall Fred, 20)

« Torna