Agenda »
ELS PASTORETS

Pastorets 2022/23REPRESENTACIÓ D’ELS PASTORETS a càrrec de Lacetània Teatre

Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres són els pastorets que tradicionalment s’han representat a Solsona i que Lacetània Teatre porta als escenaris solsonins des de 1982. Fidels al text i esperit de l’autor, amb els anys s’han anat incorporant decorats, elements escenogràfics i cançons que ja formen part de l’imaginari col·lectiu de les festes de Nadal a Solsona.

L’any passat es van haver de cancel·lar les representacions a l’últim moment condicionats per la pandèmia i fa dos anys us presentàvem uns Pastorets “de resistència” marcats per les estrictes mesures d’aforament i de limitació del nombre d’actors. La situació actual ens anima a tornar a fer uns Pastorets que ens permetin recuperar tots els personatges que va imaginar Josep Maria Folch i Torres, amb l’escenografia tradicional i música en directe.

Els pastorets d’aquest any, dirigits per Elis Colell i Cesc Boix, apleguen un total de 52 persones en escena, compten amb un equip tècnic de 14 persones i recuperen les cançons que s’hi cantaven tradicionalment. Cada any s’incorporen nous actors i actrius a la família dels pastorets i en aquest sentit ens fa molta il·lusió la col·laboració de l’associació AMISOL. Aquest any, que Lacetània teatre en celebra 40, volem agrair a tothom qui ha col·laborat als Pastorets i que els ha anat construint: directors, actors, tècnics, maquillatge, vestuari, músics, escenografia, decorats, col·laboradors… a tots, gràcies per la vostra aportació.

Dies: 26 de desembre de 2022, 1 i 6 de gener de 2023
Hora: a les 18 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona
Venda d’entrades a: www.entradessolsones.com

Preus de les entrades:
– general; 8 euros
– fins a 12 anys: 6 euros
– socis/sòcies de Lacetània: 6 euros

*Es vendran entrades a taquilla una hora abans de l’inici de la funció fins a esgotar localitats

« Torna