Agenda »
Els tres Tombs i la festa de Sant Antoni Abat

ELS CAVALLS TORNEN A SORTIR AL CARRER EN HONOR A SANT ANTONI ABAT

Cofestas adapta la tradicional festa de Sant Antoni, protagonitzada pels cavalls, a la situació sanitària actual traslladant la majoria d’actes a l’exterior. El programa es concentra els matins del cap de setmana del 22 i 23 de gener.

Solsona recupera la festa de Sant Antoni, patró dels animals de peu rodó i dels traginers, però de forma adaptada a les restriccions derivades de la situació sanitària. Per això enguany Cofestas manté els actes d’exterior i trasllada a la plaça de l’U d’Octubre els tallers i el concert matinal inicialment programats a la Sala Polivalent.

Dissabte 22:
9.45 h    Sortida de la comitiva de la plaça de Sant Joan acompanyada dels Trabucaires i Batxaranga Solsona
10 h       Missa a la catedral amb l’acompanyament musical de Marta Serena
11.30 h  Cercavila, benedicció i Tres Tombs juntament amb els Trabucaires i Batxaranga Solsona
13 h       “La gran cagada” al Camp del Serra amb una llumineta; exhibició de “pole beeding”, “barrel racing” i carrusel a càrrec d’Equinatur

Diumenge 23:
De 10 a 13.30 h          Activitats familiars: inflables, passejades en poni i Territori de Masies a la plaça de l’U d’Octubre
De 12 a 13.30 h        Concert de Sal i Pebre a la plaça de l’U d’Octubre

La festa de Sant Antoni Abat és organitzada per l’entitat Cofestas amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i el suport del Consell Comarcal, la Generalitat de Catalunya i diversos patrocinadors privats.

 

Els cavalls tornen a sortir al carrer en honor a Sant Antoni Abat

« Torna