Agenda »
Espectacle de dansa

La companyia de dansa Jove Ballet Solsoní dirigida per Fina Comas, presenta de nou l’espectacle El Gran Viatge de la Dent de Lleó basat en el conte de la il·lustradora solsonina Anna Terricabras.

En aquest espectacle gaudim de la col·laboració d’algunes ballarines del Petit Ballet Solsoní. La companyia està formada per catorze ballarines i dos ballarins, sota la direcció artística de Fina Comas i Martí Prades.

Aquesta associació es va fundar l’any 2014.  Neix de la confluència de diferents inquietuds, una voluntat per part de les ballarines i ballarins de poder mostrar al món, els seus aprenentatges, una voluntat per part de la direcció de gestionar i canalitzar, la il·lusió i ganes de millora dels seus alumnes i una voluntat de les famílies de fer realitat dels  somnis de les seves filles i fills.

La companyia té com a objectiu principal, poder apropar la dansa a la societat. Però també té objectius tant individuals, com de la millora i el perfeccionament de la dansa, com també objectius col·lectius, com aprendre a treballar en equip,  guanyar confiança amb els teus companys/es, entre molts d’altres. Es treballa dia rere dia, per consolidar una companyia de dansa.

Durant l’espectacle us portarem a fer un viatge per l’interior del conte, on la nostra protagonista la Dent de Lleó, ens transportarà a diferents indrets on coneixerà nous amics que la duran a viure experiències inoblidables. L’espectacle combina diferents disciplines de dansa, com poden ser la dansa clàssica.

Dia: diumenge 3 d’abril de 2022
Hora: a les 18 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona
Preu: 7 euros
Compra d’entrades a: entradessolsones.com

« Torna