Agenda »
Espectacle familiar

‘LES VACANCES DE MADAME ROULOTTE’, DE LA CIA. LA BLEDA

En el marc de la celebració de Corpus, la pallassa La Bleda protagonitza a Solsona un espectacle de teatre familiar i clown infantil gratuït.

De la mà de la clown La Bleda (Helena Escobar), la plaça de l’U d’octubre es vestirà de riures i pallassades el proper 5 de juny. Al punt de les 18 h, famílies i infants estan convocats a la cita teatral Les vacances de Madame Roulotte, una proposta que ha girat d’allò més en l’escena familiar catalana. Adreçat especialment a canalla a partir de 3 anys, Madame Roulotte convida el públic a marxar de vacances en una magnífica caravana cap a un indret que amaga una sorpresa i una gran dosi de bon humor.

La Bleda té una marca molt personal i educativa, atès el caràcter pedagògic i social de les seves representacions. Mitjançant l’humor i el joc teatral, Helena Escobar i Pere Hosta teixeixen un univers clownià imaginari. Històries de La Bleda (2001), Maduuuixes (2009), Tut-turutut la princesa (2015), Super-Bleda (2016) i Mon petit souvenir (2020) són algunes de les funcions que ressegueixen la trajectòria de la companyia.

Organitzat des de les regidories de Cultura i Medi Ambient, Les vacances de Madame Roulotte arriben a Solsona amb la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn, el Departament de Cultura i la Diputació de Lleida.

 

CORPUS 2021: 'Les vacances de Madame Roulotte', de la Cia. La Bleda
Quan 05/06/2021
de 
On Plaça de l’U d’octubre (ext. Sala Polivalent)

« Torna