Agenda »
Espectacle: ‘LA BOCA DESCOSIDA’

La Biblioteca Carles Morató celebra el seu sisè aniversari amb un espectacle gratuït dissenyat i produït per la rapsoda Alba Mascarella. Cal reservar-hi lloc amb antelació.

La biblioteca solsonina bufa les espelmes. Ja són sis els anys transcorreguts des de la seva obertura i l’equipament vol celebrar l’efemèride amb una cita literària molt especial. Emmarcat en la programació del Corpus d’enguany, el 4 de juny Alba Mascarella fa seva la veu de poetesses contemporànies catalanes i d’arreu amb l’espectacle La boca descosidaPrevist a les 20 h a la plaça de Ramon Llumà (biblioteca), es tracta d’un recital poètic íntim i evocador on la rapsoda berguedana apropa part de l’univers poètic femení al poble, tot convertint la paraula en un reconeixement de moltes autores invisibilitzades al llarg de la història.

La funció és gratuïta i té les places limitades. Qui vulgui assistir-hi ha d’inscriure-s’hi amb antelació per telèfon al 973 48 38 39, per correu electrònic a , o bé presencialment a la biblioteca.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

CORPUS 2021: 'La boca descosida', amb Alba Mascarella

« Torna