Agenda »
Presentació del POP, un gegant inclusiu, i tallers

Jornada festiva per donar la benvinguda al nou Pop del Carnaval Solsona celebra la recuperació de la figura del Pop del Carnaval amb unes característiques que el fan únic al territori com a gegant inclusiu i emblema d’una festa pensada per a tothom. La ciutat li dona la benvinguda amb una jornada d’activitats per a tots els públics.

Durant el matí, s’oferiran visites guiades pel nucli antic de la ciutat de la mà dels gegants del Carnaval. Són d’entrada gratuïta, però cal reservar-les en línia a la plataforma de Turisme Solsonès. Hi ha l’opció de seguir una sessió amb intèrpret de llenguatge de signes, per a la qual cal fer la reserva a . Paral·lelament, es podrà visitar una exposició de gegants al gimnàs de l’Escola Arrels Primària, oberta a tothom.

Igualment, la plaça del Camp acollirà un matí de tallers i activitats a partir de les 10 h amenitzat per l’animador Pep Callau: concurs de K-Tifes; taller de feltre amb Amisol; bitlles catalanes a càrrec del Club de Bitlles Solsona; una classe de zumba (11.30 h) dirigida per Espaigua; taller per crear un pop de llana amb l’Associació de Dones del Solsonès; taller de cal·ligrafia àrab conduït per GEDI i jocs diversos.

Però l’acte de benvinguda a la nova figura inclusiva del carnestoltes solsoní, confeccionada pel Taller d’Escultura Casserras, tindrà lloc a les 16 h a la Sala Polivalent. Les entrades s’han de reservar gratuïtament a la plataforma de Turisme Solsonès. tot seguit, tothom qui ho vulgui podrà fer ballar el Pop a la plaça de l’U d’Octubre.

Continua oberta la campanya de mecenatge per fer realitat el Pop i el projecte d’un Carnaval per a Tothom. S’hi pot col·laborar al web carnavalsolsona.com/pop.

Segueix les xarxes de @carnavalsolsona i de @collageganteracarnavalsolsona per estar-ne informat.

« Torna