Agenda »
EXPOSICIÓ: ‘Vestir a la moda. Modes de vestir a les terres de Lleida (S. XVIII-XX)’

Arriba al Museu de Solsona una mostra itinerant de pintures i objectes tèxtils d’entre els segles XVIII i XX que permeten veure, a través del vestuari de la població, el procés de canvi social i econòmic que va viure Europa en aquella època.

“Vestir a la moda. Modes de vestir a les terres de Lleida (segles XVIII-XX)” és una producció de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran que consta d’una trentena de pintures i objectes tèxtils d’aquest període conservats per famílies, que han passat de generació en generació i que han arribat als museus a través de donacions. És una exposició itinerant que, al seu pas per Solsona, incorpora diversos objectes de la Col·lecció Etnogràfica del Solsonès que il·lustren l’ofici de sastre i modista a principi i mitjan segle XX.

Aquesta instal·lació s’inaugura el 15 de desembre a les 19 h i es pot visitar fins al 4 de març els divendres i dissabtes d’11 a 17 h i els diumenges d’11 a 14 h.

Per més informació: http://museusolsona.cat/exposicionstemporals/vestir-moda-modes-vestir-terres-lleida-segles-xviii-xx/

« Torna