Agenda »
Fés un canvi de look!

SOLSONA TORNA A PROMOCIONAR EL COMERÇ LOCAL CONVIDANT A TOTHOM A UN CANVI DE ‘LOOK’ DURANT UN MATÍ

El dissabte 5 de maig la plaça Major acull la iniciativa Enamora’t del teu comerç


Els solsonins que ho vulguin tenen l’oportunitat de sotmetre’s a un servei exprés gratuït d’assessoria personalitzada amb pautes d’estilisme en roba, complements, calçat, òptica, maquillatge i pentinat. Es durà a terme el dissabte 5 de maig a la plaça Major en el marc de la quarta edició de la iniciativa Enamora’t del teu comerç, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, a través de l’Agència de Desenvolupament local deSolsona i Cardona, i la col·laboració de la Unió De Botiguers Solsona(UBIC).

Enguany l’assessorament anirà a càrrec de les estilistes i personal shoppers Montse Guals i Elisabet Olivé, fundadores de l’empresa Quémepongo. Aquesta activitat, oberta als adults, començarà a les deu del matí i s’allargarà fins a les dues del migdia. Es concep com una acció de promoció del petit comerç solsoní, en tant que els participants podran emprovar-se els articles o gaudir dels serveis dels establiments que hi prenen part, que són un total de 25, entre botigues de roba i complements, òptiques, sabateries, centres d’estètica i perruqueries. A més, se’ls obsequiarà amb vals de descompte dels establiments col·laboradors.

Tothom qui passi per la plaça el dia 5 al matí serà convidat a aquest canvi de look i endur-se una foto professional de record de l’experiència. Amb tot, si es formen cues, tindran preferència les persones que s’hagin inscrit prèviament a l’activitat. Es pot fer trucant al telèfon 973481009, o bé enviant un correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat.

« Torna