Agenda »
Festa dels oficis, per a famílies

Solsona celebra el 13 d’agost la 3a Festa dels oficis per al públic familiar

Festa_dels_Oficis_2016   FOficis2015_genèrica

Les novetats seran tallers de floristeria, maquillatge i pintura i dibuix

La Sala Polivalent de Solsona serà l’escenari, el dissabte, de la tercera Festa dels oficis, una convocatòria gratuïta adreçada al públic familiar. De dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, infants sense cap limitació d’edat i grans podran participar en tallers de temàtiques diverses gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos establiments i professionals locals. Ho organitza la regidoria d’Educació a través del Pla Educatiu d’Entorn.

Enguany hi ha tres novetats, que són un taller de floristeria, un altre de maquillatge i un de pintura i dibuix. A banda d’aquestes propostes, també s’hi podrà aprendre a preparar amanides divertides, fer labors i costures i elaborar pa. L’objectiu d’aquesta iniciativa és proporcionar a les famílies una tarda d’activitats gratuïtes al mateix temps que es fomenta la creativitat i es posen en valor oficis locals.

L’any passat van prendre-hi part prop de 150 famílies, que van poder endur-se a casa el resultat de les seves creacions com a artesans per un dia. Una de les claus d’aquesta convocatòria és la diversitat d’activitats i el fet que es pugui fer un tastet de totes elles. Enguany hi col·laboren Blauverd, Estètica La Laura, Forn de Sant Joan, Mans i Mànigues, Lurdes Santamaria i Riuverd.

« Torna