Agenda »
Festival LA MARE 2022

El dissabte 30 de juliol torna La Mare, de La Mare Cultural, en un format renovat, expandit i ambiciós. Amb el parc de la Mare de la Font (Solsona) com a teló de fons, enguany, el festival tindrà una entrada única amb accés a totes les actuacions musicals, així com a les exhibicions d’altres disciplines artístiques. D’aquesta manera, es reforça el caràcter multidisciplinar de l’esdeveniment, a banda de l’efecte immersiu experiencial.

El teixit artístic de l’edició 2022 amalgama la cançó de cantautor en registres com el folk, l’indie, el free jazz, el soul i l’electrònica, així com l’art gràfic i escultòric. Novament, es combinen artistes de l’escena nacional i, per primera vegada, també l’internacional, a més a més d’algunes propostes artístiques locals. Durant les properes setmanes, l’associació anunciarà la programació musical a través dels seus perfils socials i, de forma gradual, anirà confirmant la resta de cites del cartell d’enguany.

Pel que fa a la nova infraestructura, La Mare 2022 incorpora dos escenaris amb interpretacions simultànies, permetent a l’espectador llibertat de moviment i de participació. Així mateix, com és habitual, el festival disposarà de l’Espai Gastronòmic, que posarà a disposició dels assistents una oferta variada de productes de proximitat. Més endavant, se’n revelaran més detalls en relació als col·laboradors.

La Mare, quan les coses ordinàries es tornen extraordinàries sota la balma i ara també sobre bona part de la Mare de la Font. Música, immersió, natura i… en aquest tot tan íntim només hi faltaràs TU!

Dia: 30 de juliol de 2022
Ubicació: Parc de La Mare de la Font (Solsona)

Horari: 17:00 h – 3:00 h
Obertura de portes: 16:30 h

Preu: 35 euros
Compra d’entrades en línia a: entradessolsones.com
En cas de places lliures, es vendran entrades a taquilla el dia de l’esdeveniment. 

Més informació: La Mare Cultural

« Torna