Agenda »
Festival La Mare

PRIMER FESTIVAL MUSICAL DE LA MARE CULTURAL

La iniciativa local La Mare Cultural debuta amb un festival de música de dues jornades en plena natura amb les veus de Roger Mas, Clàudia Cabero, Guillem Roma, Magalí Sare i Sebastià Gris.

Servir-se de la cultura local i d’arreu i dels entorns naturals de la comarca tot impulsant les arts en viu és l’objectiu de la nova associació solsonina La Mare Cultural, que s’estrena amb un festival musical de dues jornades el tombant de mes a la font de la Mina. Protagonitzen el cartell Guillem Roma i el duet format per Magalí Sare i Sebastià Gris, el divendres 31, i Clàudia Cabero i Roger Mas, el dissabte primer d’agost.

La proposta, que té la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona, es complementarà amb exposicions de les artistes plàstiques Aurembiaix Sabaté, Volianna i Nicola Roca i l’escultor Pau Reig, i d’un tast de productes locals. Les entrades es poden adquirir al preu de 12,5 euros per actuació al web www.lamarecultural.com.

Les circumstàncies derivades de la COVID-19 obliguen a seguir unes estrictes mesures de seguretat i prevenció, amb les distàncies interpersonals mínimes garantides i l’obligació de fer ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

 

Més informació i compra d’entrades:

lamarecultural.com

« Torna