Agenda »
Fira de Sant Isidre, des de casa!!

La Fira de Sant Isidre es podrà viure des de casa

El Consell Comarcal i la comissió organitzadora planifiquen el cap de setmana de la Fira amb un calendari d’activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials.

El Solsonès no es podia quedar sense Fira de Sant Isidre i no s’hi quedarà. Fa ja unes setmanes que la comissió organitzadora de la Fira i el Consell Comarcal es van posar a treballar amb la idea de planificar un cap de setmana que permetés viure, d’una manera o altra, aquest esdeveniment que porta celebrant-se quasi set dècades de forma ininterrompuda.

Donat que la situació actual no permet aglomeracions de persones, s’està elaborant un programa d’actes, que properament es donarà a conèixer, per seguir a través de les xarxes socials del Consell Comarcal del Solsonès, en especial a través del seu compte d’Instagram, així com també a través de Solsona TV i de les d’altres entitats que participaran en aquesta Fira des de casa.

 

Els dies 14, 15 i 16 de maig de 2021, tindrà lloc a Solsona la 68a Fira de Sant Isidre, que tornarà amb més força i empenta que mai.

Fira de Sant Isidre

« Torna