Agenda »
Fira didàctica de la prehistòria

El Prehistoscopi, la fira de didàctica de la prehistòriaEL PREHISTOSCOPI, LA FIRA DE DIDÀCTICA DE LA PREHISTÒRIA

El Museu de Solsona porta a la ciutat la segona edició del Prehistoscopi, la fira de didàctica de la prehistòria, amb activitats, tallers per al públic familiar i un espectacle de màgia, que es completen amb una jornada tècnica per a professionals.

El Prehistoscopi es concep com un aparador de les activitats didàctiques que es fan al país al voltant de la prehistòria. S’adreça a famílies, escoles, entitats i pofessionals, als quals museus, parcs arqueològics i empreses de serveis didàctics presenten els seus tallers, propostes i novetats que deixen provar al públic.

Durant el matí, de 10 a 14 h, la fira, ubicada al Vall Calent i l’entorn del monument a la sardana, és oberta al públic en general per ter un tast de les activitats plantejades per expositors vinguts d’arreu. També amenitza la convocatòria un espectacle de màgia a les 11 h a càrrec del Mag Lluc

A la tarda, de 16 a 17 h, la fira de didàctica de la prehistòria es converteix en una jornada tècnica dirigida a professionals d’aquest camp per compartir experiències i valorar reptes de present i futur.

Per més informació: museusolsona.cat o bé al telèfon 973482101

« Torna