Agenda »
I Festival de músics de carrer

I Festival de Músics de Carrer 

 

29 d’agost, fins a les 23 h 

Per tal de dinamitzar els principals eixos comercials, els Artesans del Solsonès sortiran al carrer, la UBIC celebrarà el Fora Estocs i bars i restaurants oferiran promocions.

Instruments i veus ocuparan els principals eixos comercials de Solsona. Se situaran des de les dotze del migdia fins a les onze de la nit entre el passeig del Pare Claret i l’avinguda del Pont passant pel carrer del Castell, la plaça Major i el carrer de Sant Miquel. Al mateix temps, una desena d’artesans de la comarca muntaran la parada a l’entorn del portal del Castell fins a la mateixa hora, una desena de bars i restaurants oferiran promocions i els establiments de la UBIC celebraran el Fora Estocs d’estiu.

 

La cita es potenciarà mútuament amb la cinquena edició del Fora Estocs d’estiu, els dies 28 i 29, amb la participació de 75 establiments associats a la UBIC. Comerços de moda i complements trauran les seves millors ofertes al carrer i la resta de sectors realitzaran promocions durant ambdós dies. A més, dissabte diversos establiments muntaran la parada a la plaça Major.

musics carrer

« Torna