Agenda »
AJORNAT: Inauguració exposició: “El solsonià. Viure i morir al neolític mitjà.”

El proper divendres 13 de març a les 6 de la tarda al Museu de Solsona tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Solsonià. Viure i morir al neolític mitjà” que estarà presidida per l’Hble. Sra. Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’exposició és una mostra dedicada a solsonià, un concepte sorgit d’un tipus d’enterrament. Aquesta exposició, emmarcada dins el programa d’actes d’homenatge a Mn. Joan Serra i Vilaró amb motiu dels 50 anys de la seva mort, vol ser una aproximació a un mode de vida durant el neolític mitjà a les terres dels altiplans de la Catalunya central.

La mostra que es pot visitar està pensada per a tots els públics. També presenta una sala dedicada a l’experimentació arqueològica pensada per al públic escolar i familiar. Es podrà visitar fins a final de novembre en l’horari del Museu:

-fins al 15 de març, dissabte, d’11 a 17h i diumenge, d’11 a 14h

-a partir del 18 de març: de dimecres a dissabte, d’11 a 18.30h, i diumenges i festius, d’11 a 14h

 

ACTE AJORNAT. Com a mesura preventiva s’ajorna aquesta activitat en motiu de la situació excepcional generada pel coronavirus SARS-CoV-2 i les mesures de prevenció aprovades pel Govern de la Generalitat en vigor.

 

Dia: 13/03/2020

Hora: 18h

Lloc: Museu Diocesà i Comarcal

Contacte: www.museusolsona.cat /  / 973482101

 

« Torna